ZLuC Schedule of Events

Wikis > ZLuC 2016 Boston > ZLuC Schedule of Events

Friday, July 29:  Day 1

9:00 – 9:30a Check In & Breakfast Library -2nd Floor 30 min
9:30 – 9:50a Welcome & Introductions Library- 2nd Floor 20 min
9:50 – 10:20a Schedule & Locations Library-2nd Floor 30 min
10:20 – 10:35a Break 15 min
10:35-11:35a Building Collections

Tech Support

Main Room

L-225

One hour
11:35a – 11:50a Break 15 min
11:50a – 12:50p Cataloging

Barefoot Libraries

Main Room

L-225

One hour
12:50-2:20p Lunch On your own One hour 30 min
2:20 – 3:20p Zine Union Catalog Main Room

L-255/td>

One hour
3:20 – 3:35p Break 15 min
3:35 – 4:35p Metadata Ethics

Donor Relations

Main Room

L-255

One hour
4:35 – 6:00p Tour of School of Museum of Fine Arts (artists’ books & zines) 1 hour 35 min
6:00-6:45p Zine Readings 45 min
6:45p Free time!!

 

Saturday, July 30:  Day 2

9:30 – 10:00a Check In & Breakfast Library – 2nd Floor 30 min
10:00 – 10:30a Schedule & Locations Library – 2nd Floor 30 min
10:30 – 11:30a Teaching with zines as primary sources

Disaster Planning

Main Room

L-225

One hour
11:15 – 12:45p Lunch

DPLA Session

On Your Own One hour 35 min
12:45p – 1:45p Zine Events Planning Main Room

L-225

One hour
1:55 -2:55p Feelz

Zine Union Catalog Part 2

Main Room

L-225

One hour
3:10 – 4:10 Wrap Up Main Room One hour
6:00 Field Trip to the Papercut Library and zine reading Meet at Papercut